گاناش یکموجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
کیک شکلاتی بدون آرد بله دقیقا این کیک بدون آرد درست میشود و اصلا هم پف خود را از دست نخواهد داد. این کیک بسیار مغذی، خوشمزه و پر شکلات است، بافتی شبیه به براونی دارد و به سرعت در دهان ذوب میشود.
بهترین کیک شکلاتی بدون آرد و بسیار آسان
کسی را میشناسید که شکلات دوست نداشته باشد؟ شکلات راهی به درون قلب دارد و هنگامی که ذوب شده و داخل کیک میرود به طرز اعجاب انگیزی خوشمزهتر میشود. خوردن این کیک به تنهایی لذت بخش است اما میتوان آن را انوا
دونات
با این اندازه ها 20 تا دونات تپل درست میشه. من اندازه ها رو نصف کردم و 15 تا دونات متوسط درست کردم. رسپی از آشپ...بیشترrezvani.srezvani.sهمه را ببینیدتراکنش بر روی دستورhaji hoseini arezo postchi rezvani.s zahra sanei 4 نفر این دستور را درست کردندکوک اسنپها
مواد لازم 6 نفر و بیشتر1 لیوان شیر (معادل 240 گرم)1 قاشق غذاخوری شکر1 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری (معادل 8 گرم)2 عدد تخم مرغ1/2 قاشق چایخوری نمک70 گرم کره نرم شده3 قاشق غذاخوری شکر4 لیوان آرد (معادل حدودا 500 گرم)مراح
تزیین کیک تولد یکی از لذتبخشترین قسمتهای آشپزی و شیرینی پزی است. برای تزیین کیک تولد به کمی حوصله، ذوق و سلیقه و ابزار مخصوص نیاز دارید.
شیرینیپزی، هنری بیانتها و خلاقانه است. این کار دریایی بیکران، متنوع و رنگارنگ است و هر فرد بسته به سلیقه و خلاقیت خود میتواند شیرینیجات و کیکهای خوشمزه، متنوع و زیبایی خلق کند. در این میان اما، تزیین کیک تولد را میتوان یکی از زیباترین و متنوعترین بخشهای شیرینیپزی دانست که امروزه ب
"کیک موزاییکی با پتی بور" نیز از جمله همین دسرهاست که بسیار راحت و بدون استفاده از فر تهیه میشود. در این دسر، تکههای بیسکوئیت در سس شکلاتی یا گاناش ترکیب شده و به این کیک ظاهری موزاییکی میدهد. البته برای تهیه یک کیک موزاییکی باکیفیت، رعایت نکاتی ضروری بوده که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.
کیک موزاییکی با پتی بور
مواد لازم
شکر
1/2 پیمانه
بیسکوییت پتی بور
25 عدد
شیر
1/2 پیمانه
کره
1/4 پیمانه
پودر کاکائو
4 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده
1/2 پیما
مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
شیرینی های خشک برای مهمانی ها بسیار فوق العاده می باشد و علاوه بر این ، این شیرینی ها مکمل بسیار خوشمزه ای در کنار یک چای برای عصرانه هستند.
همراه ما باشید تا برای شما طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خانگی را آموزش دهیم :
مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای
آرد :100 گرم
کره :50 گرم
پودر قند :70 گرم
زرده تخم مرغ :1 عدد
وانیل:نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
پودر نسکافه:3/4 قاشق غذاخوری
آب :یک قاشق غذاخور
مواد لازم
کیک با سس گاناش 3عددتخم مرغ1استکان معمولی شکر 1استکان شیر 1استکان معمولی روغن مایع2استکان آرد 1قاشق مرباخوری نشاسته1قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1بسته پودر وانیل ۱۰گرمی (ترکیه )یا نصف قاشق چ وانیل خالص برای سس کیک خامه صبحانه 200گرم یا یه بسته از صورتیا شکلات شیری ریز خرد شده 100گرم
پودر نارگیل 5تا6قاشق غذاخوری (برای تزیین کیک)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------تخم مرغ رو با شکر ووانیل به مدت ۳تا۴دقیقه بزنید تا سف
مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
شیرینی های خشک برای مهمانی ها بسیار فوق العاده می باشد و علاوه بر این ، این شیرینی ها مکمل بسیار خوشمزه ای در کنار یک چای برای عصرانه هستند.
با همه چی همراه باشید
همراه ما باشید تا برای شما طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خانگی را آموزش دهیم :
مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای
آرد :100 گرم
کره :50 گرم
پودر قند :70 گرم
زرده تخم مرغ :1 عدد
وانیل:نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
پودر نسکافه:3/4 قاشق غذاخ
پی اس کوک به نقل از نمناک:
مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
شیرینی های خشک برای مهمانی ها بسیار فوق العاده می باشد و علاوه بر این ، این شیرینی ها مکمل بسیار خوشمزه ای در کنار یک چای برای عصرانه هستند.
همراه ما باشید تا برای شما طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خانگی را آموزش دهیم :
مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای
آرد :100 گرم
کره :50 گرم
پودر قند :70 گرم
زرده تخم مرغ :1 عدد
وانیل:نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
پودر نسکافه:3/4 قاشق
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
طرز تهیه پاناکوتا
پاناکوتا
(انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در
داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر
انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به
معنی خامه پخته شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی و شکلاتی و زعفرانی سه رنگ با خامه و ژله در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لا
آرد ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عددشکر نصف پیمانهخامه یا شیر نصف پیمانه شکلات تلخ یا شیرین ۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم.شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم(روی بخار آب میزاریم تا کاملا شفاف و براق بشه)میزاریم کنار خنک بشه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا کاملا سفید بشه.تخم هارو دونه دونه اضافه میکنیم به همراه وانیل خوب میزنیم. ش
یک چیزی در من خشک شده یا شایدم از اول نبوده: قدرت تشخیص قلم خوب! باور کنید یا نه، من کتابهای مشهور دنیا به قلم نویسندههای واقعی رو به همون چشمی میخونم که نوشتههای پر از غلط املایی و نگارشی وبلاگ یه دختر دبیرستانی دورهی اول رو! البته انکار نمیکنم که چند تایی کتاب بودن که فقط قلمشون تونسته منو به وجد بیاره، مثل "آناکارنینا" و "جنگوصلح" (در حال حاضر کتاب دیگهای با این ویژگی به ذهنم نمیرسه)، اما تعدادشون بسیار بسیار کمه. فلذا در عجب م
دیروز، نزدیکهای ظهر ناگهانی تصمیم گرفتم که کیک تولدم رو یه شب زودتر درست کنم، شب ولادت امام حسن عسگری (ع). علاوه بر اون مهمون هم داشتیم. مامان که رفتن بیرون من دست به کار شدم. اما!!! دیدم شکر نداریم و بیکینگپودر هم کمتر از نصف مقدار موردنیاز داریم. چند لحظهای تسلیم شدم و بعد فکری به ذهنم رسید. مقداری قند ریختم تو هاون و کوبیدم، بعد هم ریختم تو آسیاب و تبدیلشون کردم به پودر قند! کمبود بیکینگپودرم بیخیال شدم و با همون مقدار درستش کردم. بازم ا
۱_یقین پیداکردم که اگه زمانی که تو یه مکان عمومی مخصوصا خیابون و بازار دارم راه میرم و یه آقا از رو به روم بیاد ، اگه من راهم رو عوض نکنم ، به احتمال ۹۸ درصد به هم برخورد میکنیم ...دریغ از یه سانتی متر جا به جاشدنِ آقا..
برادرم نگاهَت؟! این چه وضعیه؟!
۲_هفته ی گذشته بالاخره یکی از دو دوست صمیمیم و سین رو دیدم
قرارِ خیلی مثبتی داشتیم : ساعت ۹ صبح ، دانشگاه : )
تو آفتاب و هوای گرم همینجور راه رفتیم و حرف زدیم(البته من کلی از حرفام مونده چون بیشتر ، میم
کیک و پای هر دو از خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه هستند که معمولا در طعمهای متفاوتی پخته میشوند. مهمترین تفاوت کیک و پای در بافت، روش پخت و طعم آنهاست.
- انواع کیک و پای به عنوان دسرهای بینظیر و خوشمزه شناخته میشوند. پای و کیک، تقریبا مواد اولیه مشابهی دارند اما از لحاظ بافت و طعم متفاوت هستند. کیک بافت نرمی داشته و طعم لذتبخش شیرینی را برای شما به ارمغان میآورد و در جشن تولدها کاربرد دارد؛ اما پای، به عنوان یک عصرانه دهان شما را
آموزش کیک پزی و دوره کیک سازی حرفه ای
آموزشگاه شیرینی پزی لذت آشپزی در راستای افزایش توانمندی هنرجویان در زمینه کیک سازی اقدام به برگزاری دوره تخصصی و صنعتی آموزش کیک سازی نموده است. این دوره10جلسه ای می باشد با دکوراتیو مدرن و جدید به هنرجویان اموزش داده میشود.
دوره جدید کیک ساز از اوایل اردیبهشت 99 برگزار می شود
موارد اموزشی این دوره:
آموزش کیک تولد از پایه
آموزش خامه کشی حرفه ای و اصولی کیک سازی
آموزش کار با ماسوره ها
آموزش
کیک تولد از نظر اضافه کردن جذابیت به هر مهمانی و جشن های تولد بهترین گزینه است. انتخاب کیک تولد علاوه بر ارزان و جذاب بودن، انواع گوناگونی دارد. امروزه نیز اجرای تم های تولد به همراه اجرای کیک تولد طرح دار طرفداران زیادی پیدا کرده است.
آموزش کیک پزی در اسلامشهر
آموزش کیک پزی در اسلامشهر ، اگر به دنبال کیک برای تولد در خانه هستید، ما ایده های خلاقانه ارائه می دهیم. کیک ها می توانند یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین شیرینی ها برای هر جشن و تولد
آموزش کیک پزی در اسلامشهر ، سفره آرایی شیک در اسلامشهر ، آموزش شیرینی پزی در اسلامشهر ، کیک تولد کودک در اسلامشهر ، آموزشگاه آشپزی در اسلامشهر ، آموزشگاه آشپزی و کیک پزی در اسلامشهر ، آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در اسلامشهر، کیک جشن شیک در اسلامشهر ، هزینه آموزش کیک پزی در اسلامشهر ، تزئین کیک تولد در اسلامشهر ، آموزش کیک تولد پسر در اسلامشهر ، آموزش آشپزی و شیرینی و کیک در اسلامشهر ، کیک تولد از نظر اضافه کردن جذابیت به هر مهمانی و ج
آموزش کیک پزی در اسلامشهر ، سفره آرایی شیک در اسلامشهر ، آموزش شیرینی پزی در اسلامشهر ، کیک تولد کودک در اسلامشهر ، آموزشگاه آشپزی در اسلامشهر ، آموزشگاه آشپزی و کیک پزی در اسلامشهر ، آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در اسلامشهر، کیک جشن شیک در اسلامشهر ، هزینه آموزش کیک پزی در اسلامشهر ، تزئین کیک تولد در اسلامشهر ، آموزش کیک تولد پسر در اسلامشهر ، آموزش آشپزی و شیرینی و کیک در اسلامشهر ، کیک تولد از نظر اضافه کردن جذابیت به هر مهمانی و ج
درباره این سایت